Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z padem PS3 podłączonym do komputera

FighterxPL

Pytanie

Opublikowano

Witam, nie jestem pewien czy piszę w dobrym dziale. Ale chciałbym prosić o pomoc. Ostatnio z narzeczoną chcieliśmy sobie pograć w Mortal Kombat Komplete Edition na kompie (Niestety mam tylko wersję na steam). Posiadam dwa oryginalne pady SONY do PS3. Używająć MotioninJoy jestem w stanie z emulować jednego pada, ale gdy staram się podłączyć drugiego, to MotioninJoy odbiera oba pady jako jeden (Oba pady sterują tą samą postacią). I tutaj moje pytanie, czy da się jakoś podłączyć pod PC tego drugiego pada? Jakiś inny program/emulator bądź jakaś opcja w MotioninJoy?

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm... z dwoma jednakowymi padami w kompie właśnie może być problem, zresztą taki sam pojawia się jak podepniemy dwie myszki lub 2 klawiatury nie muszą być te same dowolne dwie(jedna steruje drugą).

Do tego chyba lekarstwa nie ma, chociaż jakby poszukał na necie odpowiedniego programu, albo może jakiś nwm adapter do komputera to wtedy, by zadziałało.

– Czas wykazać się męstwem!

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

kiedyś miałem taki sam problem 2 lata temu rozwiązania nie znalazłem wymieniłem pady ps3 na Xbox 360 + do tego adapter do pc i  działa do dziś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...